Rreth Nesh

Tianjin Fortis Valve Co, Ltd

East Gate of the company

E themeluar në vitet 2000, Fortis është një kompani prodhuese dhe tregtare me përvojë e cila specializohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e valvulës Butterfly, valvulave të portës, valvulave të kontrollit, valvulave të globit dhe valvulave të tjera. Kompania ka pajisje të përparuara të përpunimit të valvulave dhe linjës së prodhimit të përpunimit të veshjeve. E vendosur në Tianjin, qyteti më dinamik ekonomikisht në veri të Kinës, Fortis është një nga prodhuesit më të mëdhenj të valvulave në Kinë. 

Porta Lindore e kompanisë
Tianjin Fortis Valve Co, LTD ka më shumë se 80 punonjës, përfshirë punëtorinë e hedhjes, punëtorinë e përpunimit / përpunimit të valvulave, punëtorinë e pikturimit dhe punëtorinë e montimit të valvulave.

The west gate of the company
Office building

porta perëndimore e kompanisë
Valvula Fortis përqendrohet në prodhimin e valvulave për 20 vjet. Që nga themelimi i saj, ajo ka krijuar një seminar të pavarur të prodhimit dhe përpunimit të valvulave në Tianjin, i njohur me koston e prodhimit dhe procesin e prodhimit të valvulave të ndryshme. Dhe në hartimin, prodhimin dhe përpunimin e valvulave dhe aspektet e tjera të personelit të trajnimit të vazhdueshëm.
Në 20 vitet e kaluara, kompania Fortis gradualisht ka shkuar jashtë vendit për të optimizuar produktet dhe shërbimet e saj. Aktualisht, produktet e saj janë eksportuar në më shumë se 30 vende në Amerikën e Veriut, Evropë, Azinë Juglindore dhe rajone të tjera. Dhe mori shumë çertifikime të tilla si wras, CE dhe ISO. respektimi i parimit të procesit të prodhimit të pajisjeve kompetente të valvulave, kontrolli i prodhimit të valvulave në të gjitha proceset e prodhimit, në mënyrë që "Fortis" të bëhet furnizuesi kryesor në botë i valvulave të sistemit të ujit.

Dyqan kuvendi
Ne mund të pajisemi me valvola në përputhje me materialet e veçanta të klientëve dhe strukturën e veçantë, antisepsia, në temperaturë të ndryshme dhe presion të mesëm, anti-fërkime dhe siguria me valvul mund të përdoren në shumë industri, të tilla si nafta, industria kimike, metalurgjia, energji elektrike, etj., për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientit për standarde, standarde amerikane standarde japoneze, standarde gjermane dhe standarde britanike etj. Ne besojmë se Fortis Valve do t'ju ofrojë shërbimin profesional!

Exterior view of assembly workshop

certifikatë