За нас

Тјанџин Фортис Вентил копродукции, ООД

East Gate of the company

Основана во 2000-тите, Фортис е искусна компанија за производство и трговија која специјализира во истражување и развој, производство и продажба на вентил на пеперутка, вентил на портата, вентил за вентил, вентил на планетата и други вентили. Компанијата има напредна опрема за обработка на вентили и линија за производство на обработка на облоги. Сместен во Тијанџин, економски најдинамичниот град во северна Кина, Фортис е еден од најголемите производители на вентили во Кина. 

Источна порта на компанијата
Тијанџин Фортис Вентил копродукции, ДОО има повеќе од 80 вработени, вклучувајќи работилница за лиење, работилница за обработка / обработка на вентили, работилница за сликање и работилница за составување вентили.

The west gate of the company
Office building

западна порта на компанијата
Фортис вентилот се фокусира на производство на вентили веќе 20 години. Од своето основање, воспостави независна работилница за производство и обработка на вентили во Тијанџин, запознаена со трошоците за производство и процесот на производство на разни вентили. И во дизајнот на вентилот, производството и обработката и другите аспекти на персоналот за континуирана обука.
Во изминатите 20 години, компанијата Фортис постепено замина во странство за да ги оптимизира своите производи и услуги. Во моментов, нејзините производи се извезуваат во повеќе од 30 земји во Северна Америка, Европа, Југоисточна Азија и други региони. И се здобија со многу сертификати како што се wras, CE и ISO. придржувајќи се кон принципот на производствен процес на компетентни приклучоци на вентили, контрола на производството на вентили во текот на сите производни процеси, така што „Фортис“ станува водечки снабдувач на вентили во системот за вода.

Монтажна продавница
Можеме да ги обезбедиме вентилите според специјалните материјали на клиентите и специјалното осигурување на структурата, антисептиците, во различна температура и среден притисок, анти-триењето и безбедноста со вентилот може да се користат во многу индустрии, како што се нафта, хемиска индустрија, металургија, електрична енергија и сл., за да се исполнат различните барања на клиентот за стандард, американски стандард јапонски стандард, германски стандард и британски стандард итн. Ние веруваме дека Фортис Вентил ќе ви обезбеди професионална услуга!

Exterior view of assembly workshop

сертификат