E themeluar në vitet 2000, Fortis është një kompani prodhuese dhe tregtare me përvojë e cila specializohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e valvulës Butterfly, valvulave të portës, valvulave të kontrollit, valvulave të globit dhe valvulave të tjera.