Lajme

 • Avantazhet dhe disavantazhet e valvulës së fluturave

  Avantazhi 1. isshtë i përshtatshëm dhe i shpejtë për t'u hapur dhe mbyllur, me rezistencë të ulët të lëngjeve dhe funksionim të lehtë. 2. Struktura e thjeshtë, madhësia e vogël, gjatësia e shkurtër e strukturës, vëllimi i vogël, pesha e lehtë, e përshtatshme për valvulën e kalibrit të madh. 3. Mund të transportojë baltë dhe të ruajë më pak lëng në grykën e tubit. 4. ...
  Lexo më shumë
 • Parimi i punës së valvulës së fluturave

  Valvula e fluturave është një lloj valvule që përdor pjesë hapëse dhe mbyllëse të tipit disk për të rrotulluar rreth 90 ° për të hapur, mbyllur ose rregulluar rrjedhën e mesme. Valvula e fluturave nuk është vetëm e thjeshtë në strukturë, e vogël në madhësi, e lehtë në peshë, e ulët në konsum material, e vogël në madhësi instalimi, e vogël në ngarje ...
  Lexo më shumë
 • Introduction to gate valve

  Hyrje në valvulën e portës

  Valvula e portës Valvulat e portës janë projektuar kryesisht për të filluar ose ndaluar rrjedhën, dhe kur kërkohen kufijtë e rrjedhës lineare dhe minimale të rrjedhës. Në përdorim, këto valvola zakonisht janë plotësisht të hapura ose të mbyllura plotësisht. Pasi të keni hapur plotësisht diskun e valvulës së portës, hiqeni atë. Disku është tërhequr plotësisht ...
  Lexo më shumë
 • Valve guide

  Udhëzues i valvulave

  Çfarë është një valvul? Një valvul është një pajisje mekanike që kontrollon rrjedhën dhe presionin në një sistem ose proces. Ato janë përbërësit themelorë të sistemit të tubacionit për bartjen e lëngut, gazit, avullit, baltës, etj. Siguroni lloje të ndryshme të valvulave: valvula porta, valvula ndaluese, valvula prize, ...
  Lexo më shumë
 • Introduction to butterfly valve

  Hyrje në valvulën e fluturave

  valvula flutur valvula flutur është një valvul rrotullues rrotullues i katërt me kthesë që përdoret për të ndaluar, rregulluar dhe filluar rrjedhën. Valvulat e fluturave hapen lehtë. Kthejeni dorezën 90 ° për të mbyllur ose hapur plotësisht valvulën. Valvulat e mëdha të fluturave zakonisht janë të pajisura me një të ashtuquajtur kutia të shpejtësisë, e cila ...
  Lexo më shumë