Lajmet e Kompanisë

  • Parimi i punës së valvulës së fluturave

    Valvula e fluturave është një lloj valvule që përdor pjesë hapëse dhe mbyllëse të tipit disk për të rrotulluar rreth 90 ° për të hapur, mbyllur ose rregulluar rrjedhën e mesme. Valvula e fluturave nuk është vetëm e thjeshtë në strukturë, e vogël në madhësi, e lehtë në peshë, e ulët në konsum material, e vogël në madhësi instalimi, e vogël në ngarje ...
    Lexo më shumë