Вести за компанијата

  • Принцип на работа на вентил на пеперутка

    Вентил за пеперутка е еден вид вентил кој користи делови за отворање и затворање на типот на дискот за да ротира околу 90 ° за да се отвори, затвори или регулира средниот проток. Вентилот за пеперутка не е само едноставен по структура, мал по големина, лесен по тежина, мал во потрошувачка на материјал, мал по големина на инсталација, мал по возење ...
    Прочитај повеќе